profile
memories
tadakpa
chat

Afiq Lutfi lah !

Powerful Dreams Inspire Powerful Action. When you can taste, smell, and touch your dream, you can enroll the world ^^. Afiq lutfi ;D , AIRCRAFT ENGINEER wanna be :)

  Monday, February 27, 2012 ; Penat Bekerja .

gamabq ni time baru bukak , la tak terkata la . tapi still maintain mcm dulu la agaknya .
restoan bhaii . nama pun restoran mmg la kena penat  . tempat ni mmg agak grand la .
sebab dekat tol plus utara ngan SMK Dato' Syed Omar .
lai lai . tak tak keberatan singgah la noh :P Promote sast restoran member aku ni :) haha

adehh , baru 2 jam lebih balik dari keja kat Restoran Mama -,- penat penat . kena maki lak en silap ambik order 4 5 kali gak ah :D
tapa2 , keja man pun p la , mesti penat and kena maki . mental maw tahan :P
mental tak tahan seminggu tak sampai benti dah . harap2 aku keja sampai sebulan :P 
time tga keja, mcm mcm jenis org bole tgk , haeh , mmg kena cuci mata la jawabnya :D tepaksa . muahahaa .
dahla , aku jadi waiter lak en . haeh haeh . astafirullahhalazim :) jadi waiter tak penat, tapi mmg kena tahan maki la kalaw bt silap . tapa tapa , lepaih ni kena be careful skit time amek order tu . biaq sampai customer cemuih dok dgaq order yg depa mintak :P hehe . papapun , keja ni pun nak cari experience .bagi mental fizikal kuat sikit en . nanti kalaw dah grad kena keja gak en .belajaq cmna parents penat cari duet la katakan :)
nanti dah ada anak bini takla penin sngt . tuu , merapu dah ni . haha 
lari tajuk sikit dah ni . 
haa , result nak dekat dah ni . ketaq tak habeh habeh dah ni -.-'' so, jom la kita doa bnyak kat ALLAH untuk kecemerlangan bersama nohh ;) tak rugi kalaw bedoa ni . makbul tak makbul laen kira .usaha tu mmg dah usaha dah en. cuma nak tgk hasil jela :)
btw , aku ngantok dah =.='' penat tak terkira dah ni . nk bilang ngn jari mmg tak bole dah ni :P kyg pun kyg dah :) jummm ketiduran :P esok keja pkui 5 lak . patu kena ajaq budak baru masuk keja . haeh . mcm macam btui .byee guys.
Assalamualaikum :)


time; 3:58 dah kot .
place; bilik tdoq gwa :)
pakaian; tayah dok taw la noh :P
[2] Nak comment click sini

Blogger miss. fluorescent said:

" alah , kalau tak buat salah bukan afiq lutfi laa nama hg . hahahaha . tok wan cek duk pikiaq anak bini dahh . hahaha "

March 1, 2012 at 5:33 PM

Blogger afiq lutfi said:

" amboii ;P "

March 4, 2012 at 10:48 AM
2comment(s)